Flexcast digital signage

Flexcast is een op maat gemaakt narrowcasting-systeem voor Volkswagen, Audi, Seat en Škoda dealers tot stand gekomen in een samenwerking tussen Syntec, Creative Result Communication (CRC) en Pon Dealer.

Het doel; een profesioneel narrowcasting systeem ontwikkelen welke enorm vriendelijk in gebruik is. Het resultaat is een oplossing die perfect aansluit op specifieke dealerwensen.

Uitingen van nationale merk-campagnes worden automatisch ingeladen en staan klaar voor gebruik. Verder zijn er vele koppelingen beschikbaar waaronder bijvoorbeeld; Nu.nl en het AD met het laatste nieuws, het weer, het verkeer en Syntec met HR gerelateerde felicitaties.
Het beheer van de schermen is volledig in eigen hand, vanaf één centrale locatie.

Flexcast narrowcasting scherm showroom Volkswagen groot LG

Vertrouwd vernieuwend

Inmiddels heeft Flexcast zich al ruim 5 jaar bewezen in de automotive branche. Het is een gebruiksvriendelijke, betaalbare en stabiele oplossing gebleken.
In de afgelopen 5 jaar zijn wij uiteraard doorgegaan met de ontwikkeling waardoor Flexcast is meegegaan met zijn tijd. Door te blijven ontwikkelen is Flexcast uitgegroeid tot een breed inzetbare signage oplossing.

Waarom Flexcast?

Flexcast is een bewezen digital signage oplossing, uiterst stabiel, betaalbaar en ontwikkeld voor de automotive branche.

Het systeem is web-based; hierdoor kan je vanaf elke laptop, pc of smartphone binnen je organisatie de schermen beheren.

Flexcast is compatible met elk type scherm. Of u nou een LED buitenscherm heeft, een videowall of een TV in de klantenhoek; Flexcast kan er mee overweg!

Interactief/on demand kijken. Met Flexcast kan het!


Benieuwd?

Ben u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op